Fantacik ikigözüm hackhell.com´u inceledim,bir cok acidan eksikleri var haber acisindan cok faydali bir board olmasina ragmen alistigimiz bir tarzi yok,ve suanda saat 7 olmasina ragmen hala serveri kitli altyapi calismasi yapiliyor,yani bayagi eksikleri var aynen DAX gibi,bir cok acidan bizi kaldiramaz,umarim anliyorsundur
Ben dedigim gibi bütün kirginliklari unuttum ve tertemiz bir sayfa actim yanliz senden bir ricam olacak ikigözüm Fantacik Lütfen Nihat abimin kalbini al,nasil alirsin bilemem ama al,onu cok kirdin biliyorsun onun bendeki degeri cok büyüktür inkar edemem ve bunu cözmeliyiz
Birde hala beceriksizlerborduna üye arkadaslar size sunu kesinlikle söylüyorum ki,ben bu boarda istersem suan girebilirim ancak ben buraya dönmemeye yeminliyim,ben hayatimda belli prensipleri ugruna hicbir seyden ödün vermeyen ve zalime hizmet etmenin haram oldugunu bilen bir kardesinizim,boardan ceza yememiz sonrasi en ufak bir reaksiyon dahi göstermedim ve umursamadim ancak BUGÜN ICIN TAVSIYELER bölümünün kaldirilmasi beni zivanadan cikartti,tekrar yaziyorum bunu yapan insanin ne kendine ne baskasina ne de emege saygisi olabilir,anilara yapilan bu denli saygizlik karsisinda sessiz kalamadim ve ona hicbir küfür icermeyen ancak yaptigi terbiyesizligin insanliga sigmadigini belirten bir mesaj attim ve yaziklar olsun ,tükürdügünü yalama dedigini yap o Banka-yatirim-borsa bölümünüde kapa dedim bunun üzerine sayfayi geri getirmeyi oylamaya sunmus,artik olmayan vicdani mi sizladi neyse..
Arkadaslar beceriksizlerboarduna üye olmak kolay is ama orda kendinden prensiplerinden ödün vermeden kalabilmek zor is ,bircogunuz ne anlatmak istedigimin farkindasiniz,yalniz boardda bircok arkadasimiz var halen bizim burda oldugumuzu bilmeyen,üye olanlarin geride kalanlarin hepsine haber vermesi boynunun borcudur diyorum,aslanlar,ronaldolar,onurlar ve daha adini saymadiklarim bagislasinlar
Tekrardan basa döneyim ve bu mesaji bitirelim,arkadaslar yeni bir baslangic temiz bir sayfa ve daha saglam bir birlik ve beraberlik icin becerenlerboard.com´a üye olmakla ise basliyalim diyorum ve hepinizi bekliyorum,bu mesajin boarddan silinme ihtimaline karsi hepinize tek Pm olarak atacagim iki kere okumayin ;-)
Hepinize simdiye kadar göstermis oldugunuz birlik beraberlik ve dayanisma icin tek tek birer kez daha tesekkürlerimi sunuyorum ve Allah razi olsun diyorum iyilik eden iyilik bulur Saygilar Solocharley |